Trotse kopers aan het woord

11-04-2024

Overige berichten

Een ware blikvanger. Zo is het ruim opgezette nieuwbouwproject Le Garage Sittard perfect te omschrijven. De in het oog springende moderne stedelijke architectuur, is in harmonie met de bestaande omgeving. Le Garage Sittard is gelegen én aan de rand van het stadscentrum én in het parkachtige buitengebied van Sittard. Perfect.

 

Wim en Désirée Aalders vielen meteen voor de locatie en de kleinschaligheid van dit project.

 

Wim: “Wij waren bewust op zoek naar een nieuwbouwappartement, liefst in een stadse omgeving. Naar een appartement met veel leefruimte en comfort waar we ook als we straks ouder zijn, nog heel comfortabel kunnen wonen. Le Garage Sittard is een combinatie van factoren; de voordelen van kleiner wonen in een appartement, veel minder onderhoud, geen tuin meer en niet geheel onbelangrijk een stukje veiligheid. Deze manier van wonen geeft ons het gevoel van vrijheid. Iets wat wij in deze fase van ons leven belangrijk vinden.”

 

Désirée: “Oorspronkelijk zijn wij beiden afkomstig uit Zuid-Limburg. Na de nodige tijd in het westen van het land woonachtig te zijn geweest, zijn we later weer terug naar het zuiden gekomen. We hebben altijd voor nieuwbouwwoningen gekozen en hebben de nodige ervaring met keuzes maken op papier. Ons nieuwe appartement heeft alle voordelen van nu, uiteraard qua duurzaamheid maar ook de ruimte om onze eigen inbreng wat betreft inrichting en indeling uit te voeren.”

 

Le Garage Sittard bestaat uit zeventien appartementen, vijf levensloopbestendige patiowoningen en drie penthouses. Volgens de makelaars Roger Bormans en Ronald Mullens van woningmakelaardij Royworks, is er veel belangstelling voor dit fraaie project. Roger: “We zien opvallend genoeg ook interesse van jongere kopers voor de appartementen. Argumenten voor hen zijn vrijheid, makkelijker en mobieler leven en kiezen daarom voor een appartement. Je trekt de deur achter je dicht en vertrekt. Ander voordeel is dat je geen omkijken hebt naar de energietransitie, die is al klaar. Ook de ligging van Le Garage Sittard is voor de kopers een belangrijk element: op loopafstand van het centrum, het station, de fraaie markt van Sittard met gezellige horeca, winkels, kunst en cultuur. Er is genoeg te beleven.”

 

Binnenkort start de bouw van Le Garage Sittard, die volgens planning eind 2025 afgerond is. Wim en Désirée verheugen zich enorm: “we kunnen niet wachten tot het zover is.”

 

Voor verkoop en informatie:

Royworks woningmakelaardij

Markt 5 - 6161 GE Geleen

T: 046 206 0026

info@royworks.nl

royworks.nl