Er wordt gestart met de bouw van ‘Le Garage Sittard’

06-06-2024

Overige berichten

‘Le Garage Sittard’ is het uniek gelegen Nieuwbouwproject aan de President Kennedysingel in Sittard. Het nieuwe woonproject bevindt zich aan de rand van het centrum en vormt zo het beste van twee werelden: Op loopafstand van stedelijke voorzieningen, vlakbij enkele mooie natuurparels en met een eigen groene binnenplaats. 


Er zijn nog enkele prachtige appartementen te koop, de sloop is begonnen en de voorbereidingen voor de bouwstart zijn inmiddels in volle gang. 


Unieke locatie met een uitgebreid woonaanbod 

‘Le Garage Sittard’ is de plek waar straks zeventien ruime appartementen, drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen komen. De nieuwe woonplek onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging en het gevarieerde aanbod woningen, maar ook door de stijlvolle vormgeving en een moderne, stedelijke architectuur in een beschutte en parkachtige setting. Al met al een fraaie 

combinatie van klassiek strakke architectuur, duurzaam materiaalgebruik en een hoogwaardige groene invulling op een absolute toplocatie.


Comfort en duurzaamheid 

Comfort en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten binnen het ontwerp van le Garage Sittard. 

Niet alleen hebben de appartementen, penthouses en patiowoningen een ruimtelijk wooncomfort, ook voldoen ze aan de hoogst mogelijke isolatienormen en zijn ze voorzien van duurzame en slimme details op het gebied van energie-, klimaat- en luchtbeheersing. 

Samen met de hoge isolatiewaardes zorgt dat voor een forse besparing op uw energiekosten en 

een minimale belasting van het milieu.


Voor meer informatie neem contact op met de makelaar:


Royworks - Woningmakelaar

Telefoon: +3146-2060026

E-mailadres: info@royworks.nl