Online & overzichtelijk

De procedure

Wonen in de stad krijgt een hele nieuwe betekenis met de bouw van Le Garage. Uniek gelegen aan een lokaal bekende locatie,
de voormalige KwikFit garage. Op deze plek aan de centrumsingel komt een geheel nieuwe woonplek tot leven.

Schrijf je in

Jouw Account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Le Garage dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'Inschrijven' en maak eenvoudig je account aan.
Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en jouw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Dinsdag 4 juli

Pre-Sale

De volgende stap is de officiele pre-sale. Deze start op 4 juli. Alle informatie omtrent de nieuwbouwappartementen staat nu online. Denk hierbij aan de definitieve verkoopprijzen, alle verkooptekeningen en de technische omschrijving.
Meedoen met de pre-sale? Dan kun je vanaf dinsdag 4 juli, na het lezen van de volledige informatie, je top-5 doorgeven. Vergeet niet je keuzes op te slaan in je account en de vraag of je officieel mee wilt doen met de pre-sale te beantwoorden met 'ja'.

Na sluiting van de pre-sale op vrijdag 25 augustus, worden alle bouwnummers toegewezen aan diegenen die zich hebben aangemeld.

vrijdag 1 september

Start Verkoop

Heb je onze pre-sale gemist? Geen paniek. Het kan uiteraard zijn dat er nog enkele woningen niet zijn toegewezen of weer beschikbaar zijn. Dat kun je straks precies zien in ons woningenoverzicht online. De status wordt realtime bijgehouden.
Heb je interesse voor een appartement dat nog beschikbaar is, dan kun je dat aangeven in jouw account. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Mijn account