Speerpunten binnen het ontwerp van Le Garage Sittard

Duurzaamheid & Comfort

Comfort en duurzaamheid zijn belangrijke speer- punten binnen het ontwerp van ‘Le Garage Sittard’. Niet alleen hebben de appartementen, penthouses en patiowoningen een ruimtelijk wooncomfort, ook voldoen ze aan de hoogst mogelijke isolatienormen en zijn ze voorzien van duurzame en slimme details op het gebied van energie-, klimaat- en lucht- beheersing.

Samen met de hoge isolatiewaardes zorgt dat voor een forse besparing op uw energiekosten en een minimale belasting van het milieu.
Bij het ontwerp zijn dan ook diverse duurzame technieken toegepast. U moet hierbij denken aan een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW), luchtwarmtepompen en zonnepanelen.

Door het gebruik van vloerverwarming als hoofd- verwarming en de hoge isolatiewaardes kan de thermostaat op een constante temperatuur worden ingesteld. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Daarnaast is vloerverwarming energie- zuinig, bespaart het ruimte en blijft de ruimte langer stofvrij.

COMFORTABEL & LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

Levensloopbestendig wonen is de ultieme manier
om te zorgen dat uw woonambities naadloos aansluiten
bij elke levensfase. Geen zorgen meer over beperkte mobiliteit of veranderende gezondheid, want uw woning is zo ontworpen dat deze al helemaal aansluit op uw levensfase, voor nu én voor later.

Daarnaast ligt “Le Garage” op een prachtige locatie, dicht bij het bruisende stadscentrum met tal van winkels, gezellige restaurants en natuurlijk het openbaar vervoer. U blijft dus midden in het sociale leven staan en kunt zich blijven laven aan alles wat de stad te bieden heeft.

Kiezen voor levensloopbestendig wonen is dus een slimme keuze, die u vele voordelen biedt. U kunt langer zelfstandig en comfortabel in uw eigen huis blijven wonen, zonder u zorgen te maken over uw gezondheid of mobiliteit. Bovendien kunt u genieten van alle gemakken en voorzieningen die uw woning te bieden heeft, wat wil een mens nog meer?

Schrijf je in

Jouw Account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Le Garage dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'Inschrijven' en maak eenvoudig je account aan.
Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en jouw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven