De hypotheek

26-03-2024

Overige berichten

Bij de zoektocht naar een nieuwe woning is voor velen de keuze voor een nieuwbouwwoning snel gemaakt. Vanwege de vele voordelen. In Sittard wordt op de voormalige Kwikfit locatie, grenzend aan het stadscentrum én het groene buitengebied, een fraai nieuwbouwproject gerealiseerd; Le Garage Sittard. Een nieuwe woonplek op een prachtige locatie met een gevarieerd aanbod aan woningen, aantrekkelijk voor jong en oud.

 

Woningmakelaar Royworks en BSB verzekeringen slaan voor dit project de handen in elkaar om de aspirant-koper succesvol te begeleiden naar de nieuwe woning.

 

Ron de Groot, hypotheekspecialist bij BSB: “Wij zijn vooral gericht op het leveren van maatwerk en het ontzorgen van de klant op financieel gebied. Wij werken met vele geldverstrekkers en hebben daardoor inzicht in de diverse hypotheekmogelijkheden, waardoor we de klant heel goed kunnen begeleiden en waarbij we de nadruk leggen op betaalbaarheid nu, maar ook later. Senioren hebben vaak zorgen of zij nog wel een hypotheek kunnen afsluiten op hun zeventigste. Ja hoor, dat kan zeker. Middels een seniorenhypotheek kan er geleend worden voor de aankoop van een woning of een camper of voor hulp aan de (klein-) kinderen.

 

Als je gaat verhuizen krijg je mogelijk te maken met dubbele woonlasten. Die moeten wel betaalbaar blijven. Ook daarvoor hebben wij diverse mogelijkheden waardoor er bijvoorbeeld geen eigen kapitaal nodig is en dat is heel aantrekkelijk. Onze ervaring heeft ons geleerd dat er meer mogelijk is dan gedacht. Ook voor de lasten van de overbruggingsfinanciering, die door de gestegen rentes zijn opgelopen, kunnen we oplossingen bieden. Door de korte lijnen met verkopend makelaar Royworks kunnen we geïnteresseerden heel snel duidelijk maken of een nieuwbouwwoning in Le Garage Sittard haalbaar en betaalbaar is, nu en in de toekomst. Elke situatie is weer anders en biedt daardoor weer andere mogelijkheden. Daarom luidt ons advies: ga het gesprek met ons aan.”

 

Nieuwbouw heeft als voordeel dat er voorzien is in duurzaamheid en energietransitie. De woningen binnen het project Le Garage Sittard worden gebouwd onder de BENG-norm, hetgeen betekent dat de woningen minimaal energielabel A+++  krijgen. Daardoor zijn er extra mogelijkheden voor de financiering. Ron: “Voor de koper kan dat een extra lening tot € 30.000 opleveren.”

 

Ronald Mullens, makelaar bij Royworks; “De rentestand is nog steeds laag en daarom is het zeker een goed moment om tot aankoop van een woning over te gaan. In de toekomst wordt het aanbod misschien schaarser. De appartementen in Le Garage Sittard zijn zeer aantrekkelijk: qua ligging en uitstraling, de woningen zijn comfortabel en van hoge kwaliteit. We zien in toenemende mate interesse bij dertigplussers voor de aanschaf van een appartement, meestal vanwege gemak en vrijheid.”

 

Ron besluit: “Denken in mogelijkheden en ontzorgen, dat is ons motto.”

____________________________________________


Royworks woningmakelaardij

T: 046 206 0026

info@royworks.nl

 

BSB Verzekeringen

T: 046 423 0231

info@bsbverzekeringen.nl