.
Pjq1oTs6AzYck6KNPGYlnGp5xoIG2kDDlgRwNgWd.png

Le Garage Sittard


Op deze beschutte plek aan de rand van het centrum, vlakbij enkele mooie natuurparels en op loopafstand van dagelijkse voorzieningen komt een geheel nieuwe woonplek tot leven.

‘Le Garage Sittard’ bestaat straks uit zeventien prachtige appartementen in verschillende soorten en maten, drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen. Niet alleen de diversiteit en de centrale ligging, maar ook de architectuur, het duurzame materiaalgebruik en de hoogwaardige groene invulling van het plan is uniek te noemen.

De verkoop is gestart. Schrijf u in en geef het appartement, penthouse of patiowoning van uw voorkeur aan ons door in uw account.

Een gevarieerd woonaanbod op een toplocatie!

Welkom in
Le Garage Sittard

Wonen in de stad krijgt een hele nieuwe betekenis met de bouw van ‘Le Garage Sittard’. Het historische centrum van Sittard is een prachtige plek om te wonen,
met veel oude gebouwen en architectuur, gezellige straatjes en mooie pleinen.

Le Garage Sittard bevindt zich aan de President Kennedysingel, grenzend aan het centrum van Sittard. Le Garage Sittard bestaat straks uit zeventien ruime appartementen,
drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen. Het nieuwbouwproject kent een fraaie combinatie van klassiek strakke architectuur,
duurzaam materiaalgebruik en een hoogwaardige groene invulling.

Toekomstbestendig & stedelijk wonen

GyX7nhfcoYMBQE7Qoy5U7KutdTt9EAB7mdpZvxIQ.png

Le Garage Sittard is uniek gelegen aan de centrumsingel van Sittard op slechts 6 minuten lopen naar de Grote Markt. Alle stedelijke voorzieningen zijn op steenworp afstand.

Breed aanbod woningen

dIZA1V8zYvoYNg62knraVAv4xTVDU0Uapqr8GLiQ.png

Naast de patiowoningen en penthouses is er een gevarieerd aanbod ruime appartementen, verdeeld over drie woonlagen en in diverse soorten en maten. Vanaf 97 Tot 115 m2.

Duurzaam & energiezuinig

slWgd8NilVZEr2chC8m8A1vowH8vwwSCLGlu1NnI.png

Alle woningen voldoen aan de hoogst mogelijke isolatienormen en zijn voorzien van duurzame en slimme details op het gebied van energie-, klimaat- en luchtbeheersing.

Een nieuwe woonplek komt tot leven.

Le Garage Sittard

Appartementen

De appartementen zijn ontworpen met uw comfort en gemak in gedachten. Ze zijn er in diverse types, verspreid over 3 woonlagen. Elke ruimte beschikt over modern design, prachtige afwerkingen en royale indelingen. Of u nu alleen woont of met uw partner, deze royale appartementen bieden de perfecte hoeveelheid ruimte voor iedere levensstijl en levensfase. De appartementen variëren van 97 tot maar liefst 115 m2 woonoppervlakte, wat betekent dat u meer dan genoeg ruimte heeft om te ontspannen, te werken en te genieten van uw dagelijkse leven. Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een loggia, zodat u te allen tijde kunt genieten van de zon of het uitzicht.

Penthouses

De penthouses vormen de kroon op het prachtige woonproject dat ‘Le Garage’ heet. Hier woont u letterlijk in de top en geniet u van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht. De woonruimtes beschikken over een meer dan ruime living met leefkeuken, twee of drie riante slaapkamers en twee badkamers. Een penthouse biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven op uw eigen riante dakterras of loggia. Daarnaast is elk penthouse voorzien van twee overdekte parkeerplaatsen en een royale berging in het souterrain. Voor vorstelijk wonen kiest u voor een van deze penthouses.

Patiowoningen

De patiowoningen bieden de perfecte balans tussen binnen- en buitenleven. Hier kunt u genieten van het beste van beide werelden; een ruime woning met veel natuurlijk licht en een beschutte tuin met terras waar u kunt ontspannen en genieten van uw privacy en rust. Met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en ruime living met lichte leefkeuken zal het u aan niets ontbreken in deze woning. En met een slaap- en badkamer op de begane grond en een eigen parkeerplaats voor de deur is deze woning ook nog eens levensloopbestendig. De patiowoningen liggen beschut in een autoluwe omgeving aan het centraal gelegen groene binnengebied van ‘Le Garage’.

Bekijk de brochure

Wonen in de stad krijgt een hele nieuwe betekenis met de bouw van 'Le Garage Sittard'. Op deze plek aan de centrumsingel komt een geheel nieuw woonplek tot leven met een breed aanbod appartementen, penthouses en patiowoningen. Benieuwd naar meer informatie over het plan, het afwerkingsniveau, de verschillende types of de omgeving? Bekijk dan de brochure.

Brochure