.
.
Uniek gelegen aan een lokaal bekende locatie, de voormalige KwikFit garage. Op deze beschutte plek aan de rand van het centrum, vlakbij enkele mooie natuurparels en op loopafstand van dagelijkse voorzieningen komt een geheel nieuwe woonplek tot leven.

‘Le Garage’ bestaat straks uit zeventien ruime appartementen, drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen.

De verkoop is gestart. Schrijf je in en geef het appartement, penthouse of patiowoning van je voorkeur aan ons door in je account.

Welkom in
Le Garage Sittard

Wonen in de stad krijgt een hele nieuwe betekenis met de bouw van ‘Le Garage’. Uniek gelegen aan een lokaal bekende locatie,
de voormalige KwikFit garage. Op deze plek aan de centrumsingel komt een geheel nieuwe woonplek tot leven.

‘Le Garage’ bestaat straks uit zeventien ruime appartementen, drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen.
Het project kent een fraaie combinatie van klassiek strakke architectuur, duurzaam materiaalgebruik en een hoogwaardige groene invulling.

Appartementen

De appartementen zijn ontworpen met uw comfort en gemak in gedachten. Ze zijn er in diverse types, verspreid over 3 woonlagen. Elke ruimte beschikt over modern design, prachtige afwerkingen en royale indelingen. Of u nu alleen woont of met uw partner, deze royale appartementen bieden de perfecte hoeveelheid ruimte voor iedere levensstijl en levensfase.

De appartementen variëren van 97 tot maar liefst 115 vierkante meter woonoppervlakte, wat betekent dat u meer dan genoeg ruimte heeft om te ontspannen, te werken en te genieten van uw dagelijkse leven. Alle appartementen zijn voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een loggia, zodat u te allen tijde kunt genieten van de zon of het uitzicht.

Penthouses

De penthouses vormen de kroon op het prachtige woonproject dat ‘Le Garage’ heet. Hier woont u letterlijk in de top en geniet u van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht.

De woonruimtes beschikken over een meer dan ruime living met leefkeuken, twee of drie riante slaapkamers en twee badkamers. Een penthouse biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven op uw eigen riante dakterras of loggia. Daarnaast is elk penthouse voorzien van twee overdekte parkeerplaatsen en een royale berging in het souterrain. Voor vorstelijk wonen kiest u voor een van deze penthouses.

Patiowoningen

De patiowoningen bieden de perfecte balans tussen binnen- en buitenleven. Hier kunt u genieten van het beste van beide werelden; een ruime woning met veel natuurlijk licht en een beschutte tuin met terras waar u kunt ontspannen en genieten van uw privacy en rust.

Met maar liefst drie slaapkamers, twee badkamers en ruime living met lichte leefkeuken zal het u aan niets ontbreken in deze woning. En met een slaap- en badkamer op de begane grond en een eigen parkeerplaats voor de deur is deze woning ook nog eens levensloopbestendig. De patiowoningen liggen beschut in een autoluwe omgeving aan het centraal gelegen groene binnengebied van ‘Le Garage’.

Bekijk de brochure

Wonen in de stad krijgt een hele nieuwe betekenis met de bouw van 'Le Garage'. Uniek gelegen aan een lokaal bekende locatie, de oude KwikFit garage.
Op deze plek aan de centrumsingel komt een geheel nieuw woonplek tot leven.

Brochure